Social Network

DigiVita is een project van VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek.
DigiVita is een project van VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek.

ICT-studenten, professionals & CIO’s

Door middel van de inzet van vrouwelijke ICT-professionals, vrouwelijke studenten en CIO’s worden er binnen DigiVita verschillende activiteiten binnen en buiten de school georganiseerd. Gastlessen over ICT, speeddates met vrouwelijke ICT-professionals en studenten, een dagdeel ‘workshadowen’ bij een ICT-professional bij een ICT-bedrijf of ICT-afdeling van een bedrijf, proefstuderen met ICT-studenten of het geven van een workshop tijdens onze DigiVita Code Events.

Vrouwelijke ICT-professionals, ICT-studenten en CIO’s nodigt VHTO van harte uit om zich in te zetten voor deze activiteiten voor meisjes en ICT! Wil je een bijdrage leveren aan DigiVita door deel te nemen aan (één van) deze activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze online database en vermeld bij opmerkingen da je je graag wilt inzetten voor DigiVita. Mocht je hierover nog vragen hebben, neem dan contact op met VHTO via digivita@vhto.nl of 020 888 4220.

Neem contact met ons op

We zijn op dit moment niet aanwezig. Maar je kunt ons een email sturen en wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vragen, problemen of opmerkingen? Ik wil je graag helpen!

Klik op ENTER om te chatten