Social Network

DigiVita is een project van VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek.
DigiVita is een project van VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek.

Studiekeuze en ICT Belevingswereld

Weet je al wat je ga studeren?
Of twijfel je nog welke richting het beste bij jouw past? Studiekeuze 123 geeft een uitgebreid overzicht van verschillende studies. Een handige website als je je wilt oriënteren op je volgende stap… inclusief testjes! Als je bijvoorbeeld nieuwsgierig bent naar informatie dan kun je onder Exact en Informatica diverse informatica opleidingen vinden; ieder met een eigen invalshoek. Meer info op http://www.studiekeuze123.nl/

Wat is jouw ICT Belevingswereld?
Wat betekent ICT en past die richting eigenlijk wel bij mij? Op de website www.ictmindsets.nl is er een onderverdeling gemaakt van jongeren (14 t/m18 jaar) in vier verschillende types: de Functionele ict’er, de Creatieve ict’er, de Sociale ict’er en de Carrière ict’er. De Ict-Mindsets gaat uit van de belevingswereld en motivaties van jongeren. Jongeren binnen dezelfde mindset zijn sterk vergelijkbaar in hun ideeën over de toekomst, hun drijfveren en de reden om wel of niet voor een bepaalde vervolgopleiding te kiezen en waar hun interesses liggen op het gebied van ict.

Neem contact met ons op

We zijn op dit moment niet aanwezig. Maar je kunt ons een email sturen en wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vragen, problemen of opmerkingen? Ik wil je graag helpen!

Klik op ENTER om te chatten