Social Network

DigiVita is een project van VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek.
DigiVita is een project van VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek.

Vera Systeembeheerder

Je computer doet het niet meer. Wat nu? Vera helpt je. Ze is ICT-beheerder. Zij weet hoe jouw computer en het systeem waar die mee verbonden is werken.

Vernieuwing
Computersystemen blijven steeds in ontwikkeling. Dit spreekt Vera aan in het vak. Ze is altijd weer met iets nieuws bezig. Vera installeert nieuwe programma’s op de computers, zorgt dat ze goed beveiligt zijn, zorgt dat alles wat op de computers gedaan wordt opgeslagen en stelt wachtwoorden in enzovoort. Ze komt helpen als er iets niet goed gaat met het computersysteem (meerdere aan elkaar verbonden computers). Soms is ze bezig met een computer van iemand zoals jij, maar soms ook met computers van bedrijven. Soms is er een klein probleem dat ze zo heeft opgelost. Soms is het groter en is ze uren aan het puzzelen.

Contact met klanten
Vera heeft veel contact met klanten. Ze legt hen uit wat er mis is met hun computer en hoe het computersysteem werkt. Als klanten bij haar komen met een klacht, moet ze heel goed luisteren en doorvragen. Hoe meer ze weet hoe gemakkelijker het is om erachter te komen wat er precies aan de hand is met de computer of het systeem.

Neem contact met ons op

We zijn op dit moment niet aanwezig. Maar je kunt ons een email sturen en wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vragen, problemen of opmerkingen? Ik wil je graag helpen!

Klik op ENTER om te chatten